Házfelújítás

Új csempét szeretne? Végre rászánta magát, hogy felújítsa a teraszt? Utólagos hőszigetelésen gondolkodik? Vagy épp a tetőt kellene rendbe hozni?

Egy kertes házon mindig van mit felújítani. Abban szeretnénk segíteni, mire érdemes odafigyelnie a családi ház felújítása során!

Családi ház felújítás

Akkor is szóba kerülhet a családi ház felújítása, ha éppen most vásároltad az ingatlant, hiszen az esetek többségében nem pontosan olyan a ház, mint amilyenre vágyunk. Azt is sokszor tapasztaljuk, hogy egy néhány éve épített ingatlant újítanak fel a tulajdonosok, mert a benne eltöltött idő alatt születtek újabb ötleteik, amiket meg akarnak valósítani.

Gyakori feladatok a családi ház felújítása során

Vakolat felújítás

A falak salétrom mentesítése során szükséges a vakolat rendbetétele. A látható salétromosodás szemmel látható magassága felett kb. 70 cm-rel kell elkezdeni a vakolat leverését és a fugákat is portalanítani, tisztítani kell. A megtisztított falfelületet sótalanítani szükséges, majd hidrofobizált, légpórusos vakolatot kell felhordani a felületre.

Külső szigetelés

Az utólagos homlokzati hőszigetelés gyakori a családi házak felújítása során. Hőtechnikai szempontból az ingatlant teljes egészként kell kezelni és nem elég csak egy-egy részletekre koncentrálni. Azt tudnunk kell, hogy az utólagos hőszigetelés nem sokat ér a nyílászárók cseréje nélkül.

Mennyibe kerül a családi ház felújítása?

A családi ház felújításának költségei attól függenek, milyen munkálatokat akarunk elvégeztetni, de átlagosan a pár ezer forint / m2 tételtől akár a 130-150000 forint / m2 árig terjedhetnek, és ebben csak a szerkezet építés van benne.

Ha pontosan szeretné tudni, mennyibe fognak kerülni a munkálatok, kérjen ajánlatot itt. Nem kell nyomoznia a kivitelezők után, nem kell idegeskednie, nem fog elrabolni a kelleténél több időt az életéből a felújítás! Ön eltervezi, mi pedig segítünk megvalósítani az ötleteit és kifogástalanul elvégezni a ránk bízott munkát!